søndag 7. juni 2009

Nå er snart en epoke over. Om tre dager er jeg ferdig utdannet vernepleier, og om 6 dager forlater jeg Harstad. Helt vanvittig hvor fort tiden har gått. Tre år, SMEKK, årene er borte!
Så nå koooooooser jeg meg med vasking av hybel. Har vaska vinduet 3 ganger nå, men ikke f... om det blir reint. På en annen side er det godt å få det bekreftet at jeg ikke er en kløpper på vasking. Det er flere ting som jeg er adskillig bedre på, sånn som å prate skit i x antall timer. Kløpper på det, kløpper. 

Var å så "Terminator" i går. Flirte så jeg grein flere ganger, makan til film. Jeg flirte ikke med filmen, jeg flirte av den! Hvor mange ganger kan en mann si "My name is John Connor" i en super-maskulin tone i løpet av to timer? Og hvor bra kan filmen være når Arnold- the one and only Terminator dukker opp i animert utgave, splitter naken? Og er det egentlig så tøft at fult av menn i uniform bruker to timer på å finne "the target"? Og dette er det beste med hele filmen: "My name is John Connor" møter tenåringsutgaven av sin far. Og tilsynelatende smart dame forelsker seg i en robot. Og nevnte robot ofrer "livet" sitt for "My name is John  Connor". Pluss superlur liten jente som nekter å snakke, og henger mye med "My name is John Connor" tenåringsfar, viser seg å være den glupeste av hele gjengen. 

Ja, det gikk veldig bra på den skriftlige delen av bacheloren. Nå er det bare muntlig igjen. Gruer meg noe så inni granskauen. Æsj, æsj, æsj! Prøver å være så positiv som det er mulig å være, men har funnet ut at katastrofetenkning passer bedre for meg. 

Dette skulle være en effektiv lesedag, men nei da. Først sitte foran tv'n og se samtidig se seg rundt i rommet, for deretter å lage meg kaffe, så røyk, så stirre rundt i rommet igjen. Etter en lang stund skjedde det noe. Jeg begynte å vaske. Og det har jeg gjort til nå. Skal prøve meg på vinduet igjen nå. Det har blitt et stort irriteringsmoment, så jeg tviler på at jeg får lest noe før jeg har fått bukt med det problemet (ekstremt dårlig unnskyldning for ikke å lese). 

Gleder meg egentlig til å komme hjem. Blir herlig å spise noe annet en knekkebrød og suppe. Også begynne å tjene penger, og selvfølgelig begynne å betale tilbake til Lånekassen. Blæh! 
Gleder meg selvfølgelig til å få litt varme i skrotten. Nord-Norge er ikke akkurat kjent for plussgradene sine, ihvertfall ikke i positiv forstand. 

Nå er det røykertid. Snakkast.